erb N dub & MC Navigator @ Fabrica

February 16 2010

Vineri, 26 Februarie 2010, ne reintalnim dupa o scurta absenta in Fabrica Club din Bucuresti pentru un eveniment de Drum&Bass (Police).
Dupa ultimele doua evenimente mari(Dubstep Police v02 si Therapy Sessions 4), un eveniment special de Craciun in Control Club(Santa Claws printre peripetii) si alte sessionuri ca-ntre prieteni&family in Stamba Cafe, ni s-a facut parca dor sa gustam culoare si dintr-un alt spectru sonor.
Pentru asta i-am invitat alaturi intr-un line up deosebit pe ERB N DUB & MC NAVIGATOR(!)(Bad Monkey Records, UK) si Konspirator & Acid Trip(H.M.S.U., BG). Adica o seara de savori distincte mixate intr-un cocktail de jump up, funky, ragga drum&bass stylee strictly dancefloor.
Suport romanesc by Dropdread(DNB Police)& MCRaducu; proiectii by Mister X(X Sounds).
Petrecerea va incepe la orele 22 pe ritmuri old school/nu school junglish cu Acid Trip, ritmuri completate treptat cu grave oscilatii benefice ringului de catre Konspirator, pentru ca graficul sa explodeze odata cu headlinerii serii: ERB N DUB & MC NAVIGATOR. Personal voi cauta sa mentin un playlist pentru dancefloor diversificand si cu ceva neuro/tech/dark si dubstep spre sfarsit.

Multe multumiri Unusual Suspects si Club Fabrica pentru colaborare, iar pentru suport big ups Carhartt, Ollie Gang Shop si Sapte Seri.

Biografii via dropdread.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *