Sounds: Brazda lui Novac | DIZZY album lauch

October 15 2011

Joi, 20 Octombrie, in Silver Church are loc lansarea noului album semnat Brazda lui Novac, “Dizzy“.

Brazda lui Novac are un invitat din Germania, Dirk Geiger, binecunoscut in randul iubitorilor de IDM/glitch/ambient. O seara de la care ar fi pacat sa lipsim.

>>>>>>>>>>>>>
FACEBOOK EVENT

>>>>>>>>>>>>>

21:00 – 22:00 – Luntaire (Kahvi Records)
22:00 – 23:00 – Dirk Geiger (Raumklang Music, Tympanik Audio)
23:00 – 24:00 – Brazda lui Novac (Raumklang Music, Square Sound Records)
24:00 – 02:00 – matze DJ set

intrarea – 20 lei

>>>>>>>>>>>>>

” Brazda lui Novac, Dirk Geiger, Luntaire & matze te așteaptă la un eveniment aşa cum rar se întamplă în Bucureşti, o seara de muzica electronică/glitch/ambient de cea mai bună calitate. Fii pregătit pentru un spectacol de sunet şi imagine aşa cum nu ai mai auzit sau văzut.

Noul album “Dizzy” are 12 compoziţii Brazda lui Novac la care se adaugă un remix al piesei Subheim – Streets, muzicianul grec pe care este foarte posibil sa il vedeţi de asemenea în curand la Bucureşti. Albumul va fi lansat la label-ul Raumklang Music din Germania. www.raumklang-music.de

Brazda lui Novac are un invitat din Germania, Dirk Geiger, binecunoscut în rândul iubitorilor de IDM/glitch/ambient.

Dirk Geiger
S-a născut 1975 la Tübingen. La vârsta de 15 ani Dirk a început să fie DJ si în câţiva ani deja îşi producea propria muzică. A format trupa Kraftmaschine din care încă mai face parte. În 2002 a format label-ul Raumklang Music, unde a lansat lucrări ale artiştilor Hotaru Bay, Klangstabil, Defekt, Schwarzer Engel si propriul album de debut ‘Dondukov 15‘. În ultimii 5 ani Dirk Geiger a lucrat exclusiv la proiectul care îi poartă numele si unde produce muzică ce poate fi inclusă în genurile IDM, Glitch şi Ambient.
http://www.dirkgeiger.com/
https://www.facebook.com/dirkgeigermusic
http://tympanikaudio.com/artists/dirk-geiger

Luntaire
Într-o continuă ascensiune şi cu o atmosferă aparte, Luntaire reuşeşte să combine influenţele de “old-school electronica” cu muzica electronică modernă urbană, la care se adaugă o bună doză de emoţie şi expresivitate. Luntaire nu este numai un nume, este aproape o poveste, în care regasim experimentele în a sculpta sunetul potrivit şi care reprezintă o realitate dintr-un vis aievea.

matze
www.facebook.com/crimatze.ro

* Vei putea cumpăra la faţa locului CD-uri sau tricouri cu Brazda lui Novac şi CD-uri cu Dirk Geiger. Va fi disponibil la vânzare ca CD si primul album Brazda lui Novac, care iniţial a fost lansat în format digital.

Programul va fi respectat întocmai, nu întârziați, ca să nu regretați! 🙂 ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *