Sounds: [7Apr] MILLIONS LIKE US @ Safe House

March 21 2012

•DUBSTEP POLICE by DROPDREAD prezinta MILLIONS LIKE US[D Style, UK]•

Sambata, 7 Aprilie @ Safe House
Popa Nan #82bis
_______________
Start 22:00
Acces: 20Lei

MILLIONS LIKE US[D Style, UK]•

“Put Your Shoes On” s-a lansat ca ‘Unsigned Track of the Week’ pe rampa BBC 1XTRA in cadrul emisiunii 100% Homegrown gazduita de Dj Target. In scurt timp Millions Like Us au intrat printre favoritii BBC Radio 1 fiind difuzati in timpul zilei.

Managerizat de Three Six Zero Group, casa unor artisti precum Calvin Harris, Deadmau5, Nero si multi altii, trioul de edm Millions Like Us a ajuns sa remixeze creatiile altor nume de succes precum Hurts, Morning Parade si Loick Essien.
Muzica semnata Millions Like Us stapaneste cu maestrie flirtul dintre melodie si greutatea liniilor de bass, iar versurile degaja si mai multa caldura sonora inspre aprecierea publicului ascultator.

Millions Like Us este al doilea eveniment Dubstep Police in 2012, dupa ce in Ianuarie l-am ascultat in premiera pe Gemini.

Din line up mai fac parte Bong si Inflex, doi dintre Dj/producatorii locali de dubstep/drum&bass/drumstep de care suntem ceva mai atasati si pe care i-ati ascultat si la ultima editie – nu e nici o problema, au deja in playlist un buchet de piese proaspete. Vom asculta in premiera seturile celorlaltor doi invitati, Hardplay (producator) si Feary.
😉
Host: Dropdread.

Nu va faceti alte planuri pentru 7 Aprilie!

FACEBOOK EVENT

FREE DOWNLOAD Millions Like Us – The Forgotten
FREE DOWNLOAD Millions Like Us – Don’t Let Go (Far Too Loud Remix)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *