Style: Was Therapy Sessions Bucharest #7

March 9 2012

A fost ♦Therapy Sessions Bucharest #7♦ la Safe House[Popa Nan #82bis] alaturi de invitatii: Audio[uk], Panacea[de] si Pixel Fist[uk]! We had bad boys, bad beats, bad girls, bad skulls, tuff sound, tuff attitude, tuff taste, tuff bones and tuff brains!!!
Looks like we all needed a portion of therapy ..we got it!

[multumim Sekazone!]:

Dar toate acestea nu se puteau fara voi, astfel ca dorim sa multumim publicului prezent la cea de-a saptea editie TSB – UNITY!

Trebuie sa multumim Safe House pentru gazduire si pentru eforturile pe care le depune pentru a ne demonstra ca muzica poate avea fani cu adevarat daca este redata corect prin intermediul sistemului de sunet, in primul rand(o conditie imperativa in cazul muzicii electronice).
Efecte pirotehnice si custi din fier forjat ..pe data viitoare!


De altfel multumim mult pentru sprijinul primit din partea Monster Energy Romania, we unleashed plenty of beasts and beats, hopefully!
Caution: Next time girls go harder on you!

*In rest good to be back, mein freunds, am vrut tare mult sa ne luam revansa fata de situatia vulcanica din 2010 si dupa bine meritata pauza de un an.

Audio si Panacea au jonglat efectiv cu mintile noastre din spatele pupitrului, iar proaspatul proiect dubstep-raw Pixel Fist[Audio, Mackie, Lorne si Stapleton MC. – reprezentat la noi tot de Audio] a turnat tot cu foc peste jarul aprins.

Am ascultat o serie de piese nelansate inca >


Asa am aflat ca The “one and only” Panacea deja evolueaza pe scena in proaspatul proiect alaturi de Max Limewax, proiect numit Goldberg Variations (pe care il vom avea in Bucuresti poate spre sfarsitul acestui an).

Nu insa fara a ne rascoli din amintiri pe releaseuri ca Destroyed, Warehouse[?], Rave music resurrected si alte mash upuri fresh electro/hardcore/dnb gatite de cookchef Panacea la 170 de BPM.

Pixel Fist? Am vrut o noua senzatie[calitativa] pentru consumatorii conceptului Therapy Sessions avand in bagaj notiunea fata de valul de dubstep tsunamic ce poate fi stapanit numai de anumiti producatori; iar Audio a fost la inaltime. Am degustat prin prestatia acestuia ca dj set, dar pe viitor ne putem astepta la un live din partea intregii trupe Pixel Fist. speram ca v-a placut soundul.

Demented beats for disturbed minds? – ‘COZ WE KNOW HOW TO PARTEE.

Mai multe poze de la Therapy Sessions Bucharest #7 via Sekazone

WAS:

[thanks to Flowerstepper / Soundtracker.ro]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *