Style: STREET HEROES SPRING BREAK

April 23 2012

Ruffneck action Sportsmen, tuff bassed music dealers, hot youngsters and style mobsters … ALL @ Street Heroes Spring Break!

♦♦♦♦♦♦♦ facebook.com/events/339136966147329/ ♦♦♦♦♦♦♦
♦♦♦♦♦♦♦ http://streetheroes.ro/2012/04/street-heroes-spring-break-editia-a-3-a-4-5-mai-2012/ ♦♦♦♦♦♦♦

Anul acesta Street Heroes se intoarce cu o misiune dubla pentru pasionatii sporturilor extreme!
Pe scurt: in editia de Primavara se tin calificarile pentru editia de Toamna in cadrul disciplinelor Skate, BMX, Role, BBoy, sunt promovate noile talente(si apreciate cele vechi pentru experienta), in plus nimeni nu pleaca acasa nepremiat pentru participare!
Asa ca pe 4 si 5 Mai va puteti manifesta si etala atat arsenalul cat si skillurile in Parcul Tineretului, iar pentru privitori si spectatori portile sunt deschise gratuit pana in orele 14:00. Dupa, accesul este 15lei-Vineri si 10lei-Sambata.

Street Heroes ne-a obisnuit deja cu muzica buna si invitati greu de masurat, multa actiune, Soare si Verdeata, miros de cultivare urbana si beatitudine spirituala (review 2010):

Fapt pentru care si anul acesta Street Heroes ii confirma pe Doc, Deliric, Vlad Dobrescu, Aforic, Carbon, Nwanda, Cedry2k (4 Mai) și pe Gojira, Unlocka, Sharky, MC Motion Monument (5 Mai).

Cireasa de pe tort la capitol muzical o prezinta oaspetele de onoare, nimeni altul decat Borgore.
Acesta va presta in cadrul petrecerii de inchidere a festivalului care este si Afterpartyul oficial, Sambata 5 Mai la Turbohalle(post).

Transportul de la Parcul Tineretului pana la afterparty este oferit de catre organizatori, in limita locurilor disponibile. (Detalii curand).

Pentru detalii actualizate constant accesati facebook.com/StreetHeroesFestival
www.streetheroes.ro
Pentru alte informatii, acreditari, parteneriate sau interviuri: dana@streetheroes.ro

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦
In ambele zile, accesul este liber pana la orele 14. Vineri intrarea este 15 lei, Sambata 10 lei. Bilete atat pentru Street Heroes Spring Break, cat și pentru afterparty, se vor gasi la intrare, cat si in avans la Ollie Gang Shop.

Puma Social Afterparty fueled by Burn Studios

Afterparty-ul oficial Street Heroes in parteneriat cu Drop Dread are loc pe 5 mai cu nimeni altcineva decat… Borgore, dupa 22:30! Intrarea la Turbohalle este libera pentru cei care au bratara pe ambele zile – o initiativa sprijinita de Puma și Burn.
♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *