Style: Let’s welcome, WORK&PARTY!

March 20 2013

WORK&PARTY este un label nou de tricouri al carui slogan sta fixat in titlu.

Povestea din spatele cortinei este scrisa din drag pentru cultura si calitate, dar si ca o consecinta creativa al unui background uman trait cu intensitate.

Ce suntem? Un label fresh de tricouri ale carui aspiratii se desprind catre limitele cerului chiar din inima Bucurestiului.
Cine suntem? Mesagerii generatiei noastre.
Work&Party? Tricouri cu esenta purtate de persoane cu  poveste sau de cei ce sunt.

Quote: work now, party later!

Descriere: Tricouri imprimate prin serigrafie (screen print) cu cerneala pe baza de apa, plastisol sau flock.
Atelierul profesionist si gazda Work&Party presteaza de peste un deceniu servicii pentru clienti legendari in plan international, fapt ce ne asigura controlul calitatii. Realizarea si supravegherea atenta a procesului de imprimare este asigurata de un colectiv calificat din mainile carora au iesit colectii intregi destinate industriilor fashion si sport.
De asemenea se imprima pe tricouri selectionate din gamele labelurilor Gildan si Sol’s, doua dintre cele mai apreciate la ora actuala.

Unde ne gasiti: http://www.facebook.com/workandpartybucharest
Contact comanda/precomanda: workandpartyclothing@gmail.com

Acum pe stoc: Colectia W&P Primavara 2013. Pentru feedback, sugestii si intrebari, va rugam accesati colectia pe facebook.
Pentru distributie in cantitati mari si oferte aferente, sunteti rugati sa contactati W&P la adresa de email workandpartyclothing@gmail.com.

WORK&PARTY | SPRING 2013Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *