1 DAY TO THERAPY SESSIONS BUCHAREST #8!

March 6 2014

Încă o zi până la TSB8!
Trecem în revistă câteva puncte importante, şi începem cu muţumiri faţă de toţi cei care ne sprijină în acest comeback, GIANORMOUS THANKS!

Cireaşa de pe tort: un showcase muzical interesant prin prisma lui Limewax, în special, şi asta fiindcă practic vom avea jumătatea sonoră a două proiecte relativ noi (post 2011), LOOH aka Limewax şi Cooh (https://www.facebook.com/LoohOfficial) şi GOLDBERG VARIATIONS (Panacea şi Limewax) (https://www.facebook.com/goldbergvariationsofficial). Un crossbreed pe gustul şcolii de dnb, hardcore, neuro – darkstep flavoured cu amprente ariano-balcanice.
Robyn Chaos, the godmother of Therapy Sessions tocmai a lansat ceva nou în colaborare cu Fortitude. Mesajul *think for yourself* e atitudinea pentru care am apreciat-o ca artistă încă de la începuturi. Iar ca om mi-aş dori să scoată odată emisiunea aia despre care povesteam împreună acum câtva timp încât să gustaţi şi voi mai mult in esenţa ei; pentru că e un exemplu.

FreqAx înseamnă acum Adi-Weirdo, iar în cei doi ani în care TSB a absentat de pe scenă în aflarea unui lăcaş nou, FreqAx a evoluat intens – şi asta mă bucură tare mult. Având în vedere câte releasuri şi colaborări s-au întâmplat de atunci ..abia aştept să-l ascult iar în cadrul TS. Un sound pe care deja îl recunoşti ca FreqAx mark.

Kevlar vine cu multe piese noi şi nelansate, un stil energic neuronal numai potrivit pentru un dans 4×4; doctor de terapie intensivă. check out his TSB8 promomix!

Alături de Kevlar, Katalepsys e deja inrădăcinat în suportul TSB, iar promomixul său fresh îi demască noua energie cu care şi-a încărcat stilul..keep it up!!!

Katalepsys – Fusion Therapy Minimix for Therapy Sessions Bucharest 8 by Katalepsys on Mixcloud

Eu am promis un set pe vinil 100%, şi mă simt exact ca atunci când am pus printre primele dăţi. Mult entuziasm pentru mâine seară. Multe emoţii, evident.. aşa se manifestă ceva din pasiune. După atâţia ani de promovare şi organizare mi-e mai clar ca niciodată că ceea ce fac eu aici ţine de pasiune, dedicaţie şi e mai ales organic.

Fusion Arena (https://www.facebook.com/FusionArena) se pregăteşte de infuzie cu drum’nbass printr-un set up fresh: sistem de sunet ElectroVoice, proiecţii pe pereţi şi lumini pe bpm iar barul amenajat cu ceea ce trebuie. Sperăm că nu veţi lipsi de la sesiunea a 8-a de Terapie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *