Style: SLEEPNOT SOUNDSYSTEM @ FUSION ARENA

May 7 2014

SLEEPNOT SOUNDSYSTEM powered by Clear Sound ❂ va rasuna Sambata aceasta in Fusion Arena la petrecerea de deschidere a festivalului SATORI ce va avea loc in Poiana Caprioarei, Vaslui, intre 12 si 15 Iunie. Detalii aici: https://www.facebook.com/events/295494817266062

Pana atunci facem incalzirea in Fusion Arena sub frecventele Sleepnot Soundsystem, si ne vor tine treji headlinerii ENIKO si LOVA alaturi de suportul local reprezentat de A-Mekka si Stoic. Pe taramul vizual multidimensional vom fi purtati de Aural Eye.

Mai mule detalii:
https://www.facebook.com/events/543595979093288/

Pentru Clear Sound nu va mai fi nevoie de introducere in anii ce urmeaza deoarece SleepNot Soundsystem, ambasadorul pe plaiurile noastre pentru puterea sonora CSLtd. deja toarna de zor beton in temelia unei povesti locale care incepe sa prinda contur. La fel si petrecerile care cresc la numar pe saptamana ce trece aducand impreuna tot mai multi petrecareti iubitori de sound puternic si clar.

Radacinile Clear Sound pornesc din Sofia, Bulgaria, iar promoteri precum H.M.S.U. le-a dat de veste pana la noi. Multi dintre noi am avut -pana acum unica – ocazie sa ascultam un set up outdoor CS de zeci de mii de watts chiar aici in Bucuresti la prima editie Street Heroes. Singura oara, de altfel, in care am calcat pe trei randuri de basi. (http://dropdread.ro/2010/08/recap-street-heroes-wide-web-reviews/)

Vestea buna e ca fratele mai mic, SleepNot, beneficiaza de un sistem de sunet complet si potrivit atat pentru outdoor cat si pentru evenimente indoor. Recent a completat linia de sunet cu:

https://www.facebook.com/SleepnotSoundsystem

specificati tehnice Clear Sound > http://www.clearsoundco.org/

hell yeah.

Mai jos un preview sonor din spectrul muzical de Sâmbătă @ SATORI preparty! #LOVA is coming to FUSION ARENA!

Iar #ENIKO va presta live, check:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *