Sounds: DC Breaks in Fusion Arena!

August 27 2014

Britanicii Dan Havers si Chris Page aka DC Breaks vor fi prezenti la invitatia Loudnoiz pe 27 Septembrie in Fusion Arena cu un dj set pe 6 deckuri.

Cei doi producatori si-au construit usor dar sigur drumul catre o cariera in drumandbass, 2014 marcand cel mai inalt punct pe valul ascensiunii acestora.
Totul a inceput cu primele singleuri lansate in cadrul propriului label, DC Breaks Recordings, care au atras pe rand atentia mai marilor din scena. Futurebound a fost primul care le-a deschis usa catre faimosul sau label, Viper Recordings, facand posibila lansarea cu rasunet a primului EP DC Breaks, “Halo”. Tot in 2010, duo-ul semneaza cu pionierul industriei, Andy C, marcand debutul DC Breaks sub tutela RAM Records si totodata deschiderea catre scena din lumea intreaga.
Cu mult asteptatul album de debut programat la RAM pentru 2014-2015 si un set anuntat pe 6 playere, DC Breaks nu pot decat sa ne urce pe nava lor sonora catre superlativ pe 27 Septembrie. Curiosi? Va asteptam in Fusion Arena!

Attend: https://www.facebook.com/events/280099282162126/

★ ★ ★ ★ ★

DC Breaks[UK] (Ram Records)
https://soundcloud.com/dc-breaks-uk

Ro support:

DJ Snow (Unusual Suspects)
https://www.mixcloud.com/DjSnow/

Grid (ToneTroopers)
https://www.mixcloud.com/grid/

Dropdread (Therapy Sessions Bucharest, OnSpot Events, Fusion Arena)
https://soundcloud.com/dropdread

The Flo (Heavy Artillery Recordings, LoudNoiz)
https://soundcloud.com/theflo1

Bong (Uplink Audio, Loudnoiz)
https://soundcloud.com/bongdubstep

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *